Over de Wijnbeurs

Dit wijnblog is een initiatief van de Wijnbeurs. Inmiddels bestaan wij al bijna 40 jaar en hebben wij ongelooflijk veel ervaring in de wijn. Dit delen wij graag middels deze wijnblog. U vindt hier meer informatie over wijn, wijnlanden, wijngebieden, druivenrassen, gebreken in wijn, trends en nog veel meer. En als u graag iets wilt weten dat er niet op staat, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag in de wereld van wijn.

Wij geloven in kwaliteit. In de wijn die in het glas zit, daar moeten wij enthousiast van worden. Vanuit het glas selecteren wij namelijk de wijn, niet het mooie Château of de excentrieke wijnboer. Dit is weliswaar een mooie bijkomstigheid, maar wat er in het glas zit telt. Bij de Wijnbeurs koopt u daarom altijd wijnen van goede kwaliteit. Wij verzekeren u dat er een bijzondere wijn in uw glas zit.

We bezoeken wijnboeren en zoeken in hun kelder naar de meest interessante partijen wijn, proeven de wijn en beslissen of deze voldoet aan onze voorwaarden. Is hij bijzonder lekker en kunnen we deze voordelig aan u aanbieden? Ja? Dát zijn de wijnen die u bij ons kunt bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *