Tips voor wijnbars in Antwerpen

Wijnbars Antwerpen

Heerlijk slenteren door de pittoreske Antwerpse straten, winkelen bij de beste en meest inspirerende modewinkels op de Nationalestraat en de Kloosterstraat en uw culturele hart ophalen bij één van de vele museums die de Belgische stad rijk is. Antwerpen is een stad voor iedereen en van alle markten thuis! Maar ook voor echte wijnliefhebbers is Antwerpen een echte aanrader! Het wemelt er namelijk van de knusse wijnbars waar dagelijks uitstekende wijnen worden geserveerd. Wij hebben de 4 leukste wijnbars van Antwerpen voor u op een rijtje gezet. Lees snel verder..

Wijnbar Colvenier, ‘de Grand Cru van wijnkelders’
Deze majesteuze wijnkelder mag zeker niet aan u voorbij gaan bij een tripje naar Antwerpen. Gelegen in het hart van Antwerpen ontdekt u talrijke nisjes en kelders vol met heerlijke wereldwijnen, van een frisse Chardonnay tot een klassieke Bordeaux.
Sint Antoniusstraat 8

Patine
Deze knusse wijnbistro is gelegen aan het Museumplein in Antwerpen en is een beleving op zich. Kleine houten tafeltjes, prachtige antieke luchters en kadertjes aan de muur zijn typerend voor de sfeer en het interieur. Wilt u graag een ambachtelijk taartje bij uw wijn? Dat kan bij Patine! Bent u toch meer een liefhebber van een zoutje – geen probleem – ze serveren er ook tapas en lekkere quiches.
Leopold de Waelstraat 1

Vinicity
Gepersonaliseerde wijnflessen, bio-wijnen, hippe wijnkistjes: u kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden bij Vinicity. Gelegen aan de Leopold de Waelplaats vindt u deze heerlijke wijnbar die zeker niet op uw lijstje mag ontbreken tijdens uw bezoek aan Antwerpen.
Karel Rogierstraat 40

La Douce
In het centrum van deze historische binnenstad, verstopt aan de voet van de Onze-Lieve-Vrouw Kathedraal, is La Douce gelegen. In deze sfeervolle wijnbar waant u zich in Frankrijk, met op de achtergrond de muziek van Franse chansonniers. Deze wijnbar is tevens bij uitstek een plek voor liefhebbers van het goede leven: smaakrijke wijnen en eerlijk en goed eten.
Lijnwaadmarkt 6

Staat er een dagje Utrecht op de planning en bent u nog op zoek naar hippe wijnbars in de Domstad? Lees hier verder.

One thought on “Tips voor wijnbars in Antwerpen

  1. Pingback: De mooiste wijnbars van Brussel -

Comments are closed.